Recensie Denise

08-06-2018

 

Marcel is een lief en zuiver mens die werkt vanuit zijn hart. Zijn oprechtheid en puurheid hebben mij aangeraakt en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik vind het namelijk belangrijk(noodzakelijk) dat een mens zijn Liefde verspreid waarheen die ook gaat, in welke omstandigheid dan ook. En dat is Marcel. De healing die ik van hem ontving, samen met de Arcturians voelt als een enorme en positieve invloed in mijn dagelijkse leven. Ik voel mij gesteund in mijn eigen contact met deze lieve wezens, ik ervaar meer innerlijke rust en voel een nog diepere verbinding met mijn eigen kern. Alle ''problemen'' zijn geen ''problemen'' meer omdat je voelt dat alles goed is, zoals het is. Door de healing voelt het als een ''schoon begin'' om je daarna weer verder te focussen op je persoonlijke ontwikkeling en deze diepere verbinding uit te breiden. Dank je wel lieve Marcel. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Reactie Marieke:

Ter info: Marieke ontving een  Arcturian Healing op afstand op zondag 4 maart 2018 (groepshealing)

 

Lieve Marcel:

“Ik was aan de late kant maar zodra ik ging liggen werd ik meteen in mijn ervaring mee gezogen en kwamen de beelden snel achter elkaar. De eerste 10 minuten kon ik alleen maar huilen.

Ik ben op Arcturus geweest. Ik heb daar mijn pappa en mamma ontmoet. Ik heb gezien hoe daar “kinderen” gemaakt worden. Het is geen baby zoals wij dat kennen maar een pure energie Ziel bol die in de Geest en Liefde ontstaan is.  Een baby is een soort van energiebol die dan na de geboorte in de hoogste trilling door het samenvallen van de energie van beide ouders ontstaat. Vervolgens door beide ouders wordt vast gehouden terwijl ze ook een arm over elkaar hebben geslagen, heel geborgen. De energie bol ligt dan in de andere twee handen van de ouders, zo voor hun buik.

Zoveel liefde. Er is een soort groen/ blauwe riem met een stralend licht in/ om mijn hart geplaatst. Alsof ik nu een tweede Arcturiaans hart heb. En mijn mamma is met haar vinger recht door mijn derde oog gegaan (die helemaal oplichtte) en met een andere vinger via mijn schedelstam omhoog als in een hoek van 90 graden van de zijkant gezien, het beroemde Egyptische oog (pijnappelklier, hypofyse, hypothalamus). Maar ik hoorde alleen maar dat er zoveel van me gehouden wordt, dat ik daar een thuis heb of had en dat ze me volgen.

Ik had thuis een OM cd- tje op gezet maar hoorde alleen maar HOME. Mijn mamma was zo lief. Mijn pappa is een soort healer daar. Hij deed iets met mijn rug en bekken, ik zag wervels en botten als in een hologram en rode bloedcellen uitvergroot door mijn aderen stromen. Ik lag op een soort tandartsenstoel in een soort hoge koepel met een soort van doorzichtig glas, kubusvormen, ik voelde Heilige geometrie vormen en keek naar de sterren. Met z’n drieën daar zijn was wonderlijk en zo vredig.

Maar ik weet ook dat of ik daar wel of niet ooit geboren ben of dat ik daar nog terugkeer in de wereld van de Geest niet zoveel uitmaakt omdat ze er toch wel zijn. Ik heb daar een hele lieve pappa en een mamma en een heleboel mooie lieve Arcturianen die mij volgen in al mijn levens. Ik denk dat ik ooit voor dit Aarde experiment heb gekozen.

De kleuren daar deden me aan de film Avatar denken. Ik lag in een ruimte vol met Arcturianen om me heen, zoveel Liefde en steun. Ze waren ook bijeen om te laten voelen dat ook al ben ik op Aarde bezig met mijn ervaringen ik daar nog steeds een thuis heb. Ze zeiden dat het niet uitmaakte hoe je vorm geeft aan het Licht, dat in principe alle gidsen, Spirits en alle stromingen uit dezelfde Bron komen. Of ik fysiek beter word in de toekomst weet ik niet maar ik word wel geholpen en heb ook nog een taak. Ik zal Licht gaan brengen en wel of niet ziek, het zal me misschien juist daardoor lukken. Ook al voelt dat nog niet zo maar dat komt dan nog wel.

Ik heb ook nog andere Spirits die me bijstaan en ik vind dat soms lastig al die verschillende “smaken” maar het maakt niets uit, ze kennen elkaar allemaal.

Ook hebben ze me laten zien dat ik nooit alleen ben geweest tijdens het seksueel misbruik en incest gebeuren (ik heb te weinig beelden daarvan maar wel hele heftige, ik was 3 tot 7 jaar). Deze periode is voor een groot deel geblokkeerd voor mij. Ik heb meer last van de heftige gevolgen. Het misbruik moest gebeuren, karmisch gezien maar ook op Zielsniveau. Dat wist ik ook al maar een bevestiging is toch heel fijn. De Arcturianen waren er bij, meer op afstand want mijn eigen Spirits waren ook bij mij. Om mijn Ziel te beschermen en te ondersteunen.

Het was Liefde. Dankjewel Marcel, uit de grond van mijn tweede Arcturiaanse Hart!”

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Reactie, op een serie Arcturiaanse healingen:

 

Recensie:

Zes weken geleden had ik een opleving van de ziekte van Lyme. Ernstig fysieke klachten. Ik heb Marcel als medium om een consult gevraagd. Daar kwam uit wat de achterliggende oorzaak van deze ziekte bij mij is. Veel beter voor mezelf zorgen en maximaal van mezelf houden en mezelf op nr.1 plaatsen was de boodschap. De boodschap kwam echt bij me over en vanaf die dag vraag ik mezelf vaak'wat is nu goed voor  jou, lieve Andrea? ' Het heeft mijn leven veranderd! De Arcturiaanse gidsen zeiden dat ze mijn Lyme weg konden nemen en ik ben een traject van Arcturiaanse behandelingen aangegaan. Voelde me erg veilig bij Marcel en kon me er volledig aan overgeven. Heb nog nooit zo iets meegemaakt! In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt, heel fysiek voelbaar. Tot aan belevingen van rustig geopereerd worden aan toe. Mijn Lyme lijkt al bijna volledig teruggedrongen, de klachten zijn grotendeels weg! Ook is mijn galblaas geheeld en heb ik zonder pijn een niersteen mogen loslaten. Als ik onzeker ben helpt hij me er als coach doorheen. Ik heb de indruk dat dit de sterkste healing techniek is die ik tot nu toe heb mogen meemaken. De boodschap hoger zelf die hij met automatisch schrift geschreven heeft helpt me mijn goddelijke zelf herinneren en geeft absoluut vertrouwen in de toekomst. Veel liefs in dankbaarheid!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Recensie naar aanleiding van een Marcturian Healing Traject: Arcturian Healing en Coaching

van Maria Smits 

 

Marcel ter Veer is op mijn pad gekomen via de facebookgroep, waar Marcel regelmatig afstand healingen geeft. Dit waren fijne en intense healingen die de juiste lagen aanraakten heel diep in mij. Marcel biedt de gelegenheid tot online trainingen waaraan ik heb deelgenomen, dit gaf mij direct meer inzicht in mijzelf.

In januari 2017 ben ik met Marcel begonnen aan online privé sessies. Deze één op één sessies waren en zijn nog steeds heel waardevol en succesvol. Er is veel verwerkt, opgeruimd en los gelaten. Er is nu echt duidelijkheid ontstaan in wie ik ben en wat mijn taak is hier op aarde. Marcel is een integer liefdevol persoon die mij met raad en daad terzijde  staat in mijn groeiproces.

Marcel is een goede coach, neemt tijd voor zijn cliënten en informeert zelfs tussendoor hoe het met je gaat. Een zeer persoonlijke benadering wat mij een heel goed gevoel gaf, ik stond er niet alleen voor. We zitten nu in een verdiepingsfase die heel goed verloopt.

Dank je wel Marcel voor al de mooie handreikingen, healingen, verdieping en je warmte als persoon. Ik ben zielsblij dat jij op mijn pad verschenen bent en heb erg veel baat bij onze sessies, hierdoor ben ik enorm gegroeid en sterker geworden.

Hartgroet Maria Smits ♥

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Recensie van mensen  die  een Boodschap  van Hoger Zelf, hebben ontvangen:

 

Recensie  van Karin

15-08-2017

Hoi Marcel,

Heel erg bedankt voor de liefdevolle boodschap, veel herkenning tijdens het lezen en veel inspiratie mogen ontvangen. Ik zal deze boodschap de komende tijd regelmatig lezen en op mij in laten werken, het voelt nu al zo goed en fijn.

Bedankt nogmaals, fijne week!

Lieve groet, Karin

________________________________________________________________________________________________________________________________

Recensie van Loes

2-08-2017

Dag Marcel,

Eerste indruk: tranen met tuiten en ontzettend dankbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Wat mooi dat jij op mijn pad bent gekomen !!! Dank je wel daarvoor!!!!!!!!!

 Ik ga het straks nog een keer lezen en daarna iedere keer weer. Wat een mooi cadeau!

 liefs, Loes

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Recensie van Bianca:

Ik heb de boodschappen van mijn Hogere Zelf nu een aantal keren
gelezen en steeds gebeurd er weer iets anders. De eerste keer was een wauw gevoel en de tweede en derde keer voelde ik van alles bij mijn kruinchakra. Nu lig ik het nog een keer te lezen en komt er een warme gloed in mijn buik en verwarmen mijn armen en handen en voeten . Wauw, wat een mooie ervaringen. Dankjewel
Liefs Bianca

 _______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Recensie van Christien:

Lieve Marcel
Ik word er gewoon even stil van. Om dit allemaal te lezen en tegelijkertijd wordt ik zo opgetild, ik voel zo veel liefde, zo oneindig veel liefde, die ik mag ontvangen van mijn Hoger Zelf, en de engelen en de lichtwezens, Onvoorstelbaar eigenlijk, zoveel liefde te mogen ontvangen, en zo vele keren dat mijn naam ook genoemd werd in de boodschap, het doet mij zo een deugd om dit allemaal te mogen voelen, Ik ben u dankbaar voor de boodschap en ik zal hem dikwijls lezen. Het zal mij goed doen voor mijn zelf vertrouwen en inderdaad door te gaan en ook om op tijd rust te nemen. Ik ga daarmee zeker aandachtig zijn. En mij heel dikwijls verbinden met mijn Hoger Zelf. Ik wist niet dat ik zo geliefd werd door mijn eigen Hoger Zelf, mijzelf eigenlijk, het is eigenlijk een beetje grappig. Maar het is zo. Dankjewel en ik wens u heel veel succes met uw boodschappen. Liefs Christien

________________________________________________________________________________________________________________________________