Marcel ter Veer  

Arcturian Healer-Galactic transformatie coach

 

Als kleine jongen van 4 jaar, was Marcel zich al bewust van de "andere wereld"'. Later wanneer hij volwassen werd zou pas blijken dat het juist zijn levensdoel is, om mensen met zijn Multidimensionale healing technologie te helpen. In zijn dagelijks werk mag Marcel veel mensen helpen die op zijn pad worden gezet op hun weg naar heelheid. Bijvoorbeeld door hen een periode te begeleiden in hun transformatie processen.Of juist mensen te helpen bij hun fysieke pijnklachten en geestelijke  klachten, zowel voor volwassenen, jongeren en kinderen.

 

Marcel kan heel concreet de energievelden waarnemen en dus helder zien waar de blokkades zitten. Deze kunnen op energetisch niveau opgeruimd worden waarna er  op het fysieke en geestelijke niveau  healing plaats kan vinden. Marcel wordt hierin altijd  wordt bijgestaan  door zijn Galactische familie  de Arcturianen en de Geascendeerde  Lichtmeesters. 

 

Hoe werkt Artcurian Healing & Coaching?

Door middel van zijn kwaliteiten als Arcturian healer en coach , is Marcel in staat om bepaalde zaken in één ogenblik te doorgronden. Daarnaast gebruikt  hij  Arcturian Healing en spirituele coaching,  dit geeft onbegrensde mogelijkheden  voor mensen die hulp nodig hebben, eerlijk naar zichzelf willen en durven  kijken en natuurlijk open willen staan voor verandering. Want alles kun je veranderen als jij dat echt wilt.

 

Daar waar mensen

Bijvoorbeeld eerst lange tijd vastlopen, in en met zichzelf, het gevoel hebben niet verder te komen in het leven en of juist van de ene in de andere vervelende situatie belanden, is er nu juist de mogelijkheid  door middel van het toepassen van energietherapie en spirituele coaching weer op de juiste weg te komen.

 

Reading:

Inzicht in onverwerkte emoties, overtuigingen, gedragspatronen die je er eerder van weerhielden om het  leven in eigen hand te nemen en weer te  zijn wie je in  werkelijkheid  bent, met alle kwaliteiten in jou verscholen en welke juist nu weer geleefd mogen en kunnen worden. Met energietherapie en spirituele coaching  gaat je levenskwaliteit er  direct enorm op vooruit! Blokkades worden zo opgelost en eventuele pijnklachten verminderen aanzienlijk.

 

Arcturian Healing & Coaching

Maakt dat men  nu  eenvoudiger dat gene kan loslaten, wat veranderd mag of zelfs niet wenselijk is. Je ervaart direct verandering, in je zijn, wordt opnieuw verbonden met jezelf, je ziel. Hierdoor sta je weer volledig  bij jezelf, in je kracht en kan er weer gewerkt worden aan een nieuw toekomst perspectief , om  vervolgens je leven weer opnieuw vorm te geven op een manier die goed is en veel vreugde geeft. Blokkades worden op gelost en pijnklachten verminderen direct, waardoor je kwaliteit van leven er snel op vooruit gaat.

 

De ervaring en kwaliteiten van Marcel 

Staan  tot je beschikking, dus kom maar op met goed in je vel zitten.

Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en  jij bent nodig waar je hart ligt. 

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar: marcel@marcturianhealing.nl