Arcturian Healer/Reader, Galactic transformatie coach

Mijn naam is Marcel ter Veer , ook wel bekend als Marcel de Arcturiaan 

Als kind stond ik  al zeer nauw in verbinding met de lichtwereld en kon ik deze goed waarnemen. Later wanneer ik volwassen werd, zou pas blijken dat het juist mijn levens doel is, om met mijn skills mensen te helpen. In mijn dagelijkse werk  mag ik veel mensen helpen die op mijn pad worden gezet op hun weg naar heelheid. Bijvoorbeeld door hen te begeleiden in hun transformatie processen.

Op afstand zeer diep in de ziel te mogen kijken, te readen, de energie, de chakra’s. Ik zie niet alleen het verleden en het heden, maar dus ook de energie er omheen, de blokkades.  Cosmic healing, wat in houd, dat mijn Arcturiaanse zijn volledig ontwaakt is en actief. Ik wordt bijgestaan  door de Arcturianen, de Engelen en de Lichtmeesters. 

 

Hoe werkt Artcurian Healing & Coaching?

Door middel van zijn kwaliteiten als medium, healer en coach , is Marcel in staat om bepaalde zaken in één ogenblik te doorgronden. Daarnaast gebruikt  hij  energietherapie en spirituele coaching,  dit geeft onbegrensde mogelijkheden  voor mensen die hulp nodig hebben, eerlijk naar zichzelf willen en durven  kijken en natuurlijk open willen staan voor verandering. Want alles kun je veranderen als jij dat echt wilt.

 

Daar waar mensen

Bijvoorbeeld eerst lange tijd vastlopen, in en met zichzelf, het gevoel hebben niet verder te komen in het leven en of juist van de ene in de andere vervelende situatie belanden, is er nu juist de mogelijkheid  door middel van het toepassen van energietherapie en spirituele coaching weer op de juiste weg te komen.

 

Mensen ervaren  

Inzicht in onverwerkte emoties, overtuigingen, gedragspatronen die je er eerder van weerhielden om het  leven in eigen hand te nemen en weer te  zijn wie je in  werkelijkheid  bent, met alle kwaliteiten in jou verscholen en welke juist nu weer geleefd mogen en kunnen worden. Met energietherapie en spirituele coaching  gaat je levenskwaliteit er  direct enorm op vooruit! Blokkades worden zo opgelost en eventuele pijnklachten verminderen aanzienlijk.

 

Arcturian Healing

Maakt dat men  nu  eenvoudiger dat gene kan loslaten, wat veranderd mag of zelfs niet wenselijk is. Je ervaart direct verandering, wordt opnieuw verbonden met jezelf, je ziel. Hierdoor sta je weer volledig  bij jezelf, in je kracht en kan er weer gewerkt worden aan een nieuw toekomst perspectief , om  vervolgens je leven weer opnieuw vorm te geven op een manier die goed is en veel vreugde geeft.

 

De ervaring en kwaliteiten van Marcel 

Staan  tot je beschikking, dus kom maar op met goed in je vel zitten.

Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en  jij bent nodig waar je hart ligt. 

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar: marcel@marcturianhealing.nl