Betaal nu eenvoudig online met :    Ideal-  Bancontact-  Sofortbanking-

   

   *** Elke dienst wordt  individueel geleverd en is speciaal afgestemd op het  evolutie proces van de ziel***

 

Je ontvangt inzichten in jezelf en antwoorden op bepaalde levensvragen waar je tegen aan loopt. Een persoonlijk consult heeft betrekking op je levensdoel,  groei en ontwikkeling. In een persoonlijk consult krijg je  vaak een aanmoediging en  richting aangeboden of juist bevestiging van de door jouw in geslagen weg.  Na het plaatsen van  je bestelling wordt je gebeld door Marcel voor het inplannen van het  Persoonlijk consult. Duur persoonlijk consult:45 minuten. Via skype en telefoon.

De energievelden worden waargenomen en laten zienwaar de blokkades zitten. Deze kunnen op energetisch niveau opgeruimd worden waarna er  op het fysieke en geestelijke niveau  healing plaats kan vinden. Doordat bepaalde zaken en of patronen bewust gemaakt worden door middel van reading kunnen ze met behulp van de helende energie meteen oplossen uit je systeem. Bewustwording en integratie met je multidimensionale zelf. Blokkades worden opgelost en pijnklachten verminderen direct. Na je aanvraag neem ik zsm contact je op.Duur sessie:1 uur.

            

 

Uitverkocht

Boodschap Hoger Zelf

€ 77,00
Uitverkocht

Ontvang een boodschap van je Hoger Zelf,  het is zo waardevol om een boodschap vanuit het Licht te ontvangen.In afstemming schrijft Marcel een boodschap  van je Hoger Zelf. Voor aanvang mag je zelf drie vragen aanleveren of je gaat er blanco in en jij laat Het Hoger Zelf bepalen, welke boodschap er nu voor jou door mag komen. Bij iedere Boodschap die je ontvangt , ontvang je tevens een energetische healing op alle lagen van je ziel en een intense aanraking. Na het plaatsen van je bestelling , ontvang je je boodschap Hoger Zelf, binnen vier  werkdagen in je mail box.