Betaal nu eenvoudig online met :    Ideal-  Bancontact-  Sofortbanking-

   

   *** Elke dienst wordt  individueel geleverd en  speciaal afgestemd op het  evolutie proces van de ziel***

 

Arcturian Healing & Coaching heeft betrekking op je levensdoel, je eigen spirituele groei en ontwikkeling. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in onverwerkte emoties, overtuigingen, gedragspatronen die je er van weerhouden om je leven in eigen hand te nemen en weer te  zijn wie je in werkelijkheid bent met al je kwaliteiten. Doordat bepaalde zaken en of patronen bewust gemaakt worden door middel van  reading, kunnen ze met behulp van de helende energie meteen oplossen uit je systeem. Blokkades worden opgelost en pijnklachten verminderen. 

            

 

Je ontvangt inzichten in jezelf en antwoorden op bepaalde levensvragen waar je tegen aan loopt. Een persoonlijk consult heeft betrekking op je levensdoel,  groei en ontwikkeling. In een persoonlijk consult krijg je  vaak een aanmoediging en  richting aangeboden of juist bevestiging van de door jouw in geslagen weg.  Na het plaatsen van  je bestelling wordt je gebeld door Marcel voor het inplannen van het  Persoonlijk consult. Duur persoonlijk consult:30 minuten. Via skype en phone

Ontvang een boodschap van je Hoger Zelf,  het is zo waardevol om een boodschap vanuit het Licht te ontvangen.In afstemming schrijft Marcel een boodschap  van je Hoger Zelf. Voor aanvang mag je zelf drie vragen aanleveren of je gaat er blanco in en jij laat je Hoger Zelf bepalen, welke boodschap er nu voor jou door mag komen. Bij iedere Boodschap die je ontvangt , ontvang je tevens een healing op alle lagen van je ziel en een intense aanraking. Na het plaatsen van je bestelling , ontvang je je boodschap Hoger Zelf, binnen vier  werkdagen in je mail box.