Algemene Voorwaarden 2017 /2018                       Marcturian Healing                           KvK nummer 63643073                                           

 

1.

Een sessie en of  behandeling is alleen mogelijk op afspraak.

 

2.

De actuele tarieven staan vermeld op de site www.marcturianhealing.nl  en zijn geldig  tenzij anders overeengekomen.

 

3.

Betaling voor afspraken in de in de praktijk, gelieve vooraf te voldoen. Aanmelding voor deelname van een  workshop of cursus : graag  het volledige bedrag vóór aanvang workshop en of   cursus te betalen via ideal betaling op de website of bankoverschrijving tenzij anders overeen gekomen is.

 

4.

Een afspraak kunt u tot 24 uur van te voren afzeggen. Bij afzeggen binnen 24 uur voor aanvang afspraak behoud Marcturian Healing  zich het recht voor de volledige kosten van de sessie in rekening te brengen.

 

5.

De diensten die vanuit Marcturian Healing aangeboden worden, zijn bedoeld voor spirituele groei, heelwording en zelfontwikkeling. De verschillende onderdelen zoals, healing, coaching, workshops en healing massage hebben als doel, inzicht en bewustwording te geven in de eigen en persoonlijke ontwikkeling en bevordering van persoonlijk, geestelijk en lichamelijk welzijn. In overleg bepalen we samen de behandelwijze. In geval van medische kwesties wordt u  altijd doorverwezen naar een arts of  psycholoog en of ander vergelijkbaar.

 

6.

Een sessie en of  behandeling kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Een sessie en of behandeling kan wel degelijk een aanvulling hierop zijn.

 

7.

De sessie’s en of behandelingen, hieraan neemt u deel op basis van  vrije wil. Marcturian Healing kan niet  verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade materieel en of immaterieel, fysiek en of psychisch in welke vorm dan ook.

 

 

 

www.marcturianhealing                  06-407 98 454                            marcel@marcturianhealing.nl