Close encounter met Arcturianen

Gepubliceerd op 4 december 2017 om 12:17

Mijn eerste contact met mijn Galactische familie de Arcturianen

Mijn Galactische familie de Arcturianen…                                       (Ervaringen uit 2013)

Een van mijn eerste bewuste ervaringen 

Ik lag in bed ’s morgens  naar het plafond te staren, nog half in slaap en half wakker. Ineens bemerkte ik dat ik in een ander soort bewustzijn verschoof. Telepathisch werd er contact gelegd met mij door: een wezen, Arcturiaan, blauw-achtig hoofd zag ik met grote enorme amandel-vormige ogen. Die keek op mij neer vanaf boven gezien, zeg maar. Het werd mij duidelijk gemaakt en kwam ineens binnen, het besef: ik ben een Arcturiaan. Ik voelde Arcturus weer, de energie, het was thuiskomen, een warm verlangen werd in mij wakker en ik begon weer hevig te huilen, maar gelijk ook bewust, dat ik mijn emoties moest bedwingen. Dit was dus mijn voorlaatste incarnatie : de gevoelens die hierbij loskwamen: ik moest heel erg hard huilen en voelde dat ik direct, naar “huis” wilde gaan, Maar ik ben hier. op aarde. Ik werd gerust gesteld.

Mijn emoties werden in balans gebracht. Arcturianen zijn hoog geëvolueerde wezens, en hun lager zelf heeft geen functie meer, omdat zij leven vanuit eenheidsbewustzijn en Liefde. Ik snap nu ook beter mijn verontwaardiging, waarom mensen soms op een voor mij, respectloze manier met elkaar omgaan, ik voel dan zo extreem, wat niet, Liefde is. Ik heb gevraagd of ik met mijn familie mag communiceren, de taal herinnering weer terug mag ontvangen, dit gaat  ook  gebeuren, Arcturianen communiceren alleen telepathisch, dat past van nature goed bij mij uiteraard. Er werd telepathisch met mij gecommuniceerd. Ik ontdek weer een kerntaak erbij en wat die inhoudt.

Het heeft er mee te maken, dat ik, wij, als Arcturianen, de sleutels bewaren van het lichtlichaam en van het verhoging van het bewustzijn van de mensheid .Ik behoorde op Arcturus, tot de raad, van , De Hoeders van de aarde! Ik bezit schijnbaar over een voorouderlijke gave om te spreken over wat nodig is, om anderen ook zichzelf te laten realiseren dat zij Licht zijn, en dat ze de mogelijkheid hebben te creeren vanuit Licht. We zijn de helers van het lichtlichaam en hebben de gave om andere energie lichamen te bouwen, zoals de lichtlichamen die mede creeren in het groeps bewustzijn. Nu weet ik nog niet precies wat mijn rol; hierin dan is, als Lichtwerker, maar dat zal mij wel duidelijk gemaakt worden neem ik aan. Er wordt nu gewerkt aan een afstemming die ik kan “downloaden”, Arcturianen genaamd, zodat ik beter kan leren communiceren met mijn  Mijn galactische  familie. Ik moest nog wel wennen aan hun extreem hoge trilling. Aangezien ze zover geëvolueerd zijn. Wat een emotioneel heftig half uur is dit geweest zeg en wat een impact dit alles heeft en nog steeds.

Inmiddels is er weer een tijd (maanden) verstreken en ik merk, dat ik aan het wennen ben, de Arcturiaanse Gidsen in mijn leven, de communicatie, Thelepatisch communiceren. Hun hoge trilling. Ik bemerk dat ik zelf ook steeds in een hogere trilling leef. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het proces waar ik zelf nu midden in zit. Inmiddels heb ik weer een sessie gehad bij een bevriende healer en deze integratie verloopt prima. Wat gebeurt er toch veel en wat een mooie tijd leven wij toch in. Ik voel mij hiervoor dankbaar en besef dat ik nog een aantal kerntaken te vervullen heb. De tijd zal het mij leren. Wetende dat ik hierin ondersteuning mag ontvangen van mijn Galactische familie de Arcturianen.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en wat heeft het mij al wat moois gebracht, De Artcurian Healingen die ik ook in groepsverband geef, hierin gebeuren wonderen en gaan veel dieper, er is zo veel meer mogelijk als ik mij volledig overgeef aan mijn Arcturiaanse zijn, en de arctiuriaanse Lichtgidsen, het  proces duurt voort en ik pluk er nu inmiddels elke dag de vruchten van. Dankbaar!

Wordt vervolgd…

©marcelterveer           


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

marieke peters
2 jaar geleden

ik vind het fijn om te horen dat je dit nu weet en wat jij voor anderen kunt betekenen. Een vraagje weet jij dat er ook entiteiten/wezens zijn die juist heel slecht zijn. De 'reptielachtigen' en dat zij ook onder ons leven. Want als jij contact hebt met de Arcturianen hebben zij jou dit vast ook verteld. Ik ben dus heel blij dat jij juist uit goedheid mensen helpt.

Irmgard
2 jaar geleden

Wat een erkenning moet dit voor jou zijn. Heftig om dit te beseffen. Kan me voorstellen dat je daar naar terug wilt.

Ludo Van Gils
2 jaar geleden

Zo mooi.... Dankjewel om dit te delen, om hier te zijn en het mensdom hier verder te helpen "op weg naar Huis". Veel liefs

P.P. Verhagen-Schutte.
2 jaar geleden

Ja ,Marcel dat is heftig , ik teken al een poos automatisch /symbolisch e.a. begon met vele vormen en toen aldoor vrouwen met van alles op het hoofd,ruimteschepen enz. Ik kreeg een boek kado van iemand die zei ; hier ben jij mee bezig ..lichtwezens van Andromeda : Brengers v.d, dageraad heet het en ik herkende mijn vormen .zo ook de Geometrie v,d, Schepping..ik geef het door doe het niet zelf zet alleen mijn hand neer ..heel mooi zijn ze en bijzonder..


Kan nu stoppen aks ik wil dat hon ik niet :200 per dag,t was vreselijk nu gaat het goed t zijn alleen maar emoties en op muziek moet ook vaak huilen soms ben ik zeer verdrietig... weet niet waarom een soort heimwee ...ook zeer sterk naar Engeland., ik heb ook een prachtig ruimtewezen. Sterren en pyramides gemaakt..eerst kwamen er vrouwen met schilden toen met helmen en nu met zwaarden, ze steken door lichaamsdelen een beetje eng...h.gr. Van mij els .